Login × Inici Quí som? Què fem? Fotos Convos Contacte

El Cau de Pineda

L'Agrupament Escolta i Guia Montpalau és una organització sense ànim de lucre, que treballa a Pineda, per educar els joves seguint les directrius de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi. El sistema pedagògic de la nostra entitat, vol formar persones dins d'un marc que contempla tres opcions principals; espiritualitat, país i natura. Aquests punts, es tracten sempre desde la co-educació.

Durant el curs, l'Agrupament està format per 5 branques que són Castors/Llúdrigues, Llops/Daines, Ràngers/Noies Guies, Pioners/Caravel.les i Truc. Aquest any, l'Agrupament està format per uns 120 infants i joves repartits en les diferents unitats. En total som una vintena de caps i no cal dir que dediquem el nostre temps en fer la tasca educativa de form altruïsta.

Per últim, cal remarcar que aquest any l'entitat compleix 53 anys de tasca educativa ininterrompuda a Pineda. Aquest fet ens encoratja a continuar amb una feina que ha permès que molts joves i ara adults, hagin "passat" pel Cau. Les dificultats per les que ha passat la nostra entitat, han sigut moltes, però això no ha sigut un motiu perquè l'Agrupament hagi desaparegut, tal i com ha passat en d'altres poblacions. N'estem orgullosos, i tenim la intenció de continuar amb la nostra tasca educativa i de lleure amb els infants i joves de Pineda.